MARK VAN DIJK YACHTING & OUTDOOR

OFFICIEEL HOBIE KAYAK IMPORTEUR SINDS 2006, VOOR BELGIE - Z-NEDERLAND & LUXEMBURGwww.watersportbenelux.com


Contact

Contact formulier


Mark & Felicia van Dijk

Gestart in 2006 als importeur voor België en zuid Nederland van Hobie Kayaks (mirage drive system).

Wij leveren aan particulieren, verenigingen en bedrijven. Om uw vaarplezier te garanderen werken wij enkel met merken die meegaan in onze filosofie, namelijk sportiviteit, persoonlijke benadering en service gerichtheid. Dit zijn de keywords voor onze activiteiten. Ofwel: doen waar onze klanten recht op hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in HOBIE viskayaks en zeilkayaks en promoten we de kayak hengelsport middels een kayakfishing team die actief is in wedstrijden maar daarnaast ook producten gaat testen om u nog beter te informeren.

Wij zijn gevestigd in het bourgondische stadje Hoogstraten in de provincie Antwerpen, ca 10 km ten zuiden van Breda en 25 km ten noorden van Antwerpen, autobaan E19/A16. Wij heten u van harte welkom in onze gezellige shop, onze wereld van watersport.

Contacteer ons !

VISKAJAK.be is onderdeel van Mark van Dijk Yachting, en heeft naast HOBIE KAYAKS ook Autodaktenten en een THULE collectie dakkoffers/skiboxen (www.autodakkoffer.be) Voor meer info: zie http://www.autodaktenten.be

Mark van Dijk en Felicia Aertssen van VSIAKAJAK.be adviseren u graag over de kayak die het best bij u past ! Voor een bezoek aan onze shop en evt. proefvaart, nodigen wij u graag vrijblijvend uit op onderstaand adres: Kattenhofstraat 3 - 2320 Hoogstraten (Belgie), waar wij u in onze shop van harte welkom heten !

info@watersportbenelux.com
0032 - (0) 477 788 663   

Openingstijden shop:

Maandag / Dinsdag / Donderdag / Vrijdag van 13-19uur

Zaterdag van 10-17uur (Zondag & Woensdag op afspraak)

Omdat wij ook op locatie werken, vragen wij u vriendelijk uw komst telefonisch aan te kondigen, zodat u niet voor een gesloten deur staat.